Baloni dekoracija, Suvi led, Šampanjac fontana, Party program, Vatromet – TVIGI Obrenovac

1 od
Prethodna Sledeća

Detalji oglasa

  • ID oglasa: 22002

  • Dodato: 29/05/2020

  • Stanje: Novo

  • Lokacija: Srbija

  • Grad: Obrenovac

  • Telefon: 0640909857

  • Pregledi: 184

Video

Opis

Vršimo uslugu u svim gradovima u Srbiji! #tvigi 🙂

Prvi ples sam po sebi predstavlja jedan od najlepših trenutaka na venčanju, a ako još “plešete po oblacima”, zasigurno ćete dobiti pravu filmsku scenu. Plesanje po oblacima stvara taj magični osećaj i pravi efekte za fantastične slike vašeg prvog plesa. Idealan je za sve vrste Vaših proslava u restoranima (svadbe, dečiji rođendani…).

Ako želite da ostavite fantastičan utisak na svoje goste, onda je šampanjac fontana idealno rešenje koje će Vašu proslavu učiniti neponovljivom, a Vaše goste oduševiti svojom ekskluzivom. Naša Fontana će postati nezaboravan deo svih Vaših proslava i idealan ukras za različite vrste proslava: svadbe, rođendane, godišnjice braka i sl. U ponudi su:

– Šampanjac Fontana sa RGB rasvetom

– 3l šampanjca 

– Voćna dekoracija kupole

U ponudi se nalazi veliki izbor balona u svim bojama, helijumskih balona i balona raznih oblika, tako da se za svaku priliku i svaki prostor može pronaći najbolja kombinacija. Baloni mogu biti: folija baloni napunjeni helijumom i gumeni baloni napunjeni vazduhom ili helijumom. Mоžemo napraviti dekoraciju po Vašoj zamisli.

Danas su pirotehnički efekti jako pristupačni i predstavljaju savršen način da začinite Vaše venčanje tim čarobnim iskricama. ‘’Savršeno i lepo’’ će biti jedini komentari nakon Vaše proslave (svadbe, rodjendana). A fotografije će godinama nakon venčanja oduzimati dah svakome ko ih gleda…

Ponude

Ponude : 0  ponude na ovom oglasu

Hajde da napravimo vašu ponudu

Samo registrovani korisnici mogu postaviti ponudu *

Cena oglasa

classiera loader

Komentari