Dezobarijere

1 od
Prethodna Sledeća

Detalji oglasa

  • ID oglasa: 50803

  • Dodato: 08/05/2021

  • Stanje: Novo

  • Lokacija: Srbija

  • Grad: Savski venac

  • Telefon: 0641447592

  • Pregledi: 184

Opis

Bez korišćenja hemikalija!
Lepljive podne obloge održavaju prostorije čistim i dezinfikovanim!Lepljive podne prostirke obično se koriste na ulazima vrata laboratorija i proizvodnih pogona u farmaceutskoj,medicinskoj,elektroničkoj,prehrambenoj i drugim tehničkim sredinama,ali i u zonama u kojima postoje visoki higijenski zahtevi kao što su javne ustanove,škole,vrtići,bolnice kao i u domaćinstvima.Pre nego što uđete u sobu ili zgradu,nagazite na prostirku koja ima lepljivi premaz.Ovaj premaz uklanja i zadržava strane ostatke i prenos zagađenja je završen. Rezultat je čistije radno okruženje i smanjenje kontaminacije okruženja.
Lepljiva podloga na celoj površini se osigurava direktno na pod bez potrebe za okvirom!Suve dezobarijere su antibakterijski otirači napravljeni od ekološkog lepka na bazi vode.
Njihovo lepljivo svojstvo otklanja 99% nečistoća sa vaše obuće prilikom prelaska po istom.
Lepljivi podni otirači sastoje se od 30 slojeva postojanog polietilenskog filma visokog kvaliteta, presvučenog lepkom, u plavoj boji.Ne ostavljaju ostatke na cipelama ili točkovima, a isporučuju se sa pojedinačno numerisanim uglovima koji omogućavaju laku identifikaciju preostalih slojeva.
Zamenite prljavu prostirku kada postane vidljivo zaprljana – jednostavno uhvatite numerisani ćošak, povucite u suprotnu stranu i odlepićete prljav sloj, nakon čega je novi spreman za upotrebu.Lepljivi otirač se proizvodi i koristi u industrijskom okruženju i kao roba široke potrošnje bez ikakvih opasnosti po zdravlje.Lepljivi otirač je klasifikovan kao netoksičan.
U kontaktu sa kožom ne izaziva iritaciju kože, oticanje ili senzibilizaciju.Dostupne su razne veličine prostirki kako bi se zaštitile sve veličine ulaza:
– 45 x 90
– 45 x 115
– 60 X 115
– 90 X 115
NAPOMENA: Preko otirača mogu da pređu kolica ili neko slično transportno sredstvo težine do 150 kg.
Svetlana 064 144 75 92

Ponude

Ponude : 0  ponude na ovom oglasu

Hajde da napravimo vašu ponudu

Samo registrovani korisnici mogu postaviti ponudu *

Cena oglasa

classiera loader

Komentari