Po dogovoru

Garnitura MADISSON / DAKOTA

1 od
Prethodna Sledeća

Detalji oglasa

  • ID oglasa: 13111

  • Dodato: 10/12/2019

  • Prodajna cena: Po dogovoru

  • Redovna cena: Po dogovoru

  • Stanje: Novo

  • Lokacija: Bosna i Hercegovina

  • Grad: Brčko

  • Telefon: 0038762751000

  • Pregledi: 106

Opis

Nova kolekcija namještaja kompanije Rattan Sedia pod okriljem brenda Opletti donosi mnoštvo noviteta za moderno uređenje doma. Uz funkcionalan i privlačan dizajn, posebna pažnja se posvećuje odabiru najkvalitetnijih materijala i završnoj obradi proizvoda. Vještim kombiniranjem visokokvalitetnog aluminija, tehno rattana i umjetnih vlakana kreirane su ekskluzivne kolekcije čistih i skladnih linija, koje unose posebnost u svaki ambijent.

Primarni novitet u odnosu na prošlu kolekciju je modularni tip namještaja, koji daje mogućnost dizajniranja po vlastitom izboru i ukusu. Sastoji se od ugaonog segmenta, segmenta sa naslonjačem i segmenta bez naslonjača, koji se mogu slagati prema vlastitoj preferenciji, čineći skladnu i praktičnu liniju za svaki dom. Ovi segmenti dolaze u tri različita dizajna, dvije vrste pleta i dvije dimenzije, omogućavajući uklapanje u svaki enterijer uz maksimalnu iskoristivost prostora.

Dio kolekcije su i ekskluzivni modeli unikatnog dizajna koji su rađeni po novom principu rasklapanja. Riječ je o kombinaciji jednostavnog i unikatnog, futurističkog i tradicionalnog, sa funkcionalnom primjenom kako u privatnim domovima, tako i u ugostiteljskim objektima. Praktičnost i sklad ovih kolekcija doseže vrhunac zbog činjenice da ih čine barska stolica, stolica, polufotelja i fotelja, što omogućava upotrebu u različitim prostorima i za razne svrhe.

Novu kolekciju upotpunjuju dizajnirani modeli kojima je godinama unazad Rattan Sedia izgradila prepoznatljiv imidž na tržištu, a kroz novu kolekciju im dala novu formu i izgled, uz već uobičajenu eleganciju i udobnost. Na ovaj način su se dizajnirane garniture uklopile u kontekst nove kolekcije namještaja, potvrđujući svoj bezvremenski izgled i strukturu.

Nova kolekcija je kreirana za 2020. godinu, a može se pronaći u svim Rattan Sedia salonima – u Bosni i Hercegovini (Brčko i Mostar), Hrvatskoj (Zagreb), Srbiji (Beograd) i Crnoj Gori (Kotor).

Ponude

Ponude : 0  ponude na ovom oglasu

Hajde da napravimo vašu ponudu

Samo registrovani korisnici mogu postaviti ponudu *

Cena oglasa

Po dogovoru

classiera loader

Komentari