PO DOGOVORU

Kolekcija nameštaja DALI

1 od
Prethodna Sledeća

Detalji oglasa

  • ID oglasa: 38643

  • Dodato: 08/12/2020

  • Prodajna cena: PO DOGOVORU

  • Stanje: Novo

  • Lokacija: Bosna i Hercegovina

  • Grad: Brčko

  • Telefon: 062/991-315

  • Pregledi: 96

Opis

CIJENE SU RAZLIČITE U ZAVISNOSTI OD MODELA!

Nova kolekcija namještaja kompanije Rattan Sedia pod okriljem brenda Opletti donosi mnoštvo noviteta za moderno uređenje doma. Uz funkcionalan i privlačan dizajn, posebna pažnja se posvećuje odabiru najkvalitetnijih materijala i završnoj obradi proizvoda. Vještim kombiniranjem visokokvalitetnog aluminija, tehno rattana i umjetnih vlakana kreirane su ekskluzivne kolekcije čistih i skladnih linija, koje unose posebnost u svaki ambijent.

Primarni novitet u odnosu na prošlu kolekciju je modularni tip namještaja, koji daje mogućnost dizajniranja po vlastitom izboru i ukusu. Sastoji se od ugaonog segmenta, segmenta sa naslonjačem i segmenta bez naslonjača, koji se mogu slagati prema vlastitoj preferenciji, čineći skladnu i praktičnu liniju za svaki dom. Ovi segmenti dolaze u tri različita dizajna, dvije vrste pleta i dvije dimenzije, omogućavajući uklapanje u svaki enterijer uz maksimalnu iskoristivost prostora.

Dio kolekcije su i ekskluzivni modeli unikatnog dizajna koji su rađeni po novom principu rasklapanja. Riječ je o kombinaciji jednostavnog i unikatnog, futurističkog i tradicionalnog, sa funkcionalnom primjenom kako u privatnim domovima, tako i u ugostiteljskim objektima. Praktičnost i sklad ovih kolekcija doseže vrhunac zbog činjenice da ih čine barska stolica, stolica, polufotelja i fotelja, što omogućava upotrebu u različitim prostorima i za razne svrhe.

Novu kolekciju upotpunjuju dizajnirani modeli kojima je godinama unazad Rattan Sedia izgradila prepoznatljiv imidž na tržištu, a kroz novu kolekciju im dala novu formu i izgled, uz već uobičajenu eleganciju i udobnost. Na ovaj način su se dizajnirane garniture uklopile u kontekst nove kolekcije namještaja, potvrđujući svoj bezvremenski izgled i strukturu.

RATTAN SEDIA – proizvedeno da traje.

Rattan Sedia predstavlja jednu od vodećih kompanija za opremanje ugostiteljskih (HoReCa), ali i privatnih objekata. Fokusirana ka opremanju bašta, terasa, balkona i drugih sličnih prostora, u svojoj ponudi ima sljedeće proizvode:

* VANJSKI NAMJEŠTAJ
* PERGOLA TENDE
* BIOKLIMATSKE TENDE
* WPC DECKING
* SISTEM ZASTAKLJENJA
* PLAŽNI PROGRAM

WEB LOKACIJE:

www.rattansedia.com
www.opletti.com

DRUŠTVENE MREŽE:

FACEBOOK: www.facebook.com/rattan.sedia
INSTAGRAM: www.instagram.com/rattansedia
TWITTER: www.twitter.com/RattanSediaBiH
LINKEDIN: www.linkedin.com/in/rattan-sedia-1aa08677

KONTAKT TELEFONI:

PRODAJA
+38749590911
+38762543099
+38762751000
+38762752000
+38762753000
+38762333603
+38763830840

MARKETING
+38762991315

DIO PREZENTACIJE POGLEDAJTE NA SLJEDEĆIM LINKOVIMA:

VANJSKI NAMJEŠTAJ – TV OGLAS

PERGOLA TENDA – TV OGLAS

PERGOLA TENDA NA MOTORNI POGON

PREZENTACIJA NAMJEŠTAJA

PREZENTACIJA NAMJEŠTAJA 2

PREZENTACIJA NAMJEŠTAJA 3

PREZENTACIJA SALONA U BRČKOM

IZLAGANJE NA SAJMU U ZAGREBU

IZLAGANJE NA SAJMU U BEOGRADU

IZLAGANJE NA SAJMU U BEOGRADU 2

IZLAGANJE NA SAJMU U BEOGRADU 3

IZLAGANJE NA SAJMU U BEOGRADU 4

IZLAGANJE NA SAJMU U BEOGRADU + NAGRADA ZLATNI KLJUČ

IZLAGANJE NA SAJMU U SARAJEVU

IZLAGANJE NA SAJMU U BUDVI

IZLAGANJE NA SAJMU U BUDVI 2

IZLAGANJE NA SAJMU U SPLITU

IZLAGANJE NA SAJMU U OPATIJI

PREZENTACIJA KOLEKCIJE NAMJEŠTAJA

REFERENCE (PROJEKTI)

REFERENCE (PROJEKTI) 2

REFERENCE (PROJEKTI) 3

REFERENCE (PROJEKTI) 4

O KOMPANIJI

„Rattan Sedia“ je osnovana 2008. godine kao kompanija za proizvodnju vanjskog namještaja, a za vrlo kratak vremenski period uspjela se dobro pozicionirati u cijeloj regiji. Intenzivan ekonomski, tehnološki i investicioni razvoj započeo je nekoliko godina poslije, najprije izgradnjom pogona za proizvodnju WPC profila, a potpuni vrhunac dostignut je pokretanjem pogona za izradu tendi i sistema zastakljenja.

Tokom više od jedne decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, Rattan Sedia je stvorila prepoznatljiv imidž kako na tržištu Bosne i Hercegovine, tako i na tržištima regiona. U svom intenzivnom napredovanju, kompanija je postala multinacionalan brend, sa nekoliko vlastitih fabrika, te maloprodajnom i veleprodajnom mrežom.

Zbog svega navedenog, važi kao jedna od vodećih kompanija za opremanje ugostiteljskih objekata i privatnih domaćinstava. Dominirajući regionalnim tržištem, postepeno svoje mjesto pronalazi i u Evropi, odgovarajući najkompleksnijim projektima u velikim evropskim gradovima (München, Düsseldorf, Stuttgart, Augsburg, Malaga, Göteborg, Beč, etc).

Trenutno djeluje sa prodajnim salonima u Bosni i Hercegovini (Brčko, Mostar), Hrvatskoj (Zagreb), Srbiji (Beograd) i Crnoj Gori (Kotor). Salone opskrbljuju proizvodi koji se rade u fabrikama koje se prostiru na oko 2000 kvadratnih metara. Rad kompanije zasnovan je na najnovijim tehnologijama, čemu u prilog ide posjedovanje modernih mašina i alata, pogona za plastifikaciju profila, savremenog voznog parka sa namjenskim vozilima, kompletne servisne mreže, te drugih kompleksa.

Također, materijali i proizvodi iz cjelokupnog asortimana su višestruko testirani, uz posjedovanje certifikata ISO standarda, SGC i CE znaka. Zahvaljujući ovim proizvodnim kapacitetima i strateškim opredjeljenjima, uz usmjerenje da se odgovori svim zahtjevima tržišta, kompanija danas zapošljava oko 300 radnika i kooperanata.

Kompanija je u svom djelovanju dobitnik mnogobrojnih priznanja i nagrada, kako na domaćem, tako i na međunarodnom planu. Dosadašnji uspjeh je nedvojbeno rezultat jasne poslovne vizije, stalnog stručnog usavršavanja i stručnog tehničkog kadra, kao i vlastite proizvodnje skoro svih komponenti.

Ponude

Ponude : 0  ponude na ovom oglasu

Hajde da napravimo vašu ponudu

Samo registrovani korisnici mogu postaviti ponudu *

Cena oglasa

PO DOGOVORU

classiera loader

Komentari