classiera loader

O nama

Bazar.rs je moderan klasifikovani internet oglasnik, gde možete kupiti i prodati razne vrste robe i nuditi sve vrste usluga. Internet oglasnik bazar.rs omogućava efikasan način kupovine i prodaje starih ili novih stvari, od nekretnina, automobila do raznih uredjaja. Bazar.rs takodje omogućava oglašavanje raznih usluga. Oglase možete postavljati jeftino, brzo, jednostavno, efikasno i bezbedno.

Operator onlajn sajta bazar.rs za oglase je HAPPY BABY DOO ZA KONSALTING I TRGOVINU KISAČ, sa sedištem u ulici Janka Jesenskog 61, Kisač, Srbija, koji je registrovan kod Agencije za privredne registre pod matičnim brojem 20600462, PIB 106431457, a koji ima status pružaoca usluga informacionog društva u skladu sa članom 3 Zakona o elektronskoj trgovini.

Happy Baby doo Kisač želi povezivati ljude putem internet sajtova, proizvoda i usluga i graditi značajne i korisne odnose sa svima oko nas. Naš cilj je postići uspeh putem društvenog i ekološki odgovornog poslovanja. Naša firma je posvećena visokom profesionalizmu, stručnosti, vrhunskim proizvodima i uslugama, i zalaže se za održivi razvoj u svetu, ljudska i potrošačka prava. Happy Baby doo Kisač je prijatelj Vaše porodice. Želimo više sreće za svakoga.

Happy Baby doo Kisač pruža konsalting i marketing usluge. Gradimo specijalizirane onlajn magazine (e-zines), blogove, klasifikovane internet oglasnike, poslovne i-drektorijume i web imenike. Želimo postati lider u digitalnim medijima i internet oglašavanju u Srbiji i regionu.

Prednosti internet oglašavanja

Bazar.rs je novi i brzo rastući sajt za oglase, koji nudi posetiocima brzo i lako postavljanje oglasa i jedinstveno iskustvo kupovine i prodaje. Iskoristite prednosti internet oglašavanja i unapredite svoje poslovanje:

  • Internet oglašavanje je daleko jeftinije od oglašavanja na televiziji, radiju ili u štampanim novinama;
  • Internet oglašavanje je veoma brzo i lako
  • Internet oglašavanje je efikasno i bezbedno
  • Internet oglašavanje omogućava promociju robe i usluga širokom područuju
  • Internet oglašavanje omogućuje poboljšanje vidljivosti oglasa dodavanjem fotografija, videa i linka na internet stranicu oglašivača
  • Internet oglašavanje nudi različite metode plaćanja
  • Internet oglašavanje omogućuje targetiranje ciljne grupe potrošača
  • Internet oglašavanje omogućuje efikasno praćenje i obradu statističkih podataka

Bazar.rs je sajt za oglase, gde možete brzo i efikasno kupiti ili prodati nešto, nuditi ili naći razne usluge. Bazar.rs najbolji klasifikovani internet oglasnik.

Naša vizija

Bazar.rs transformiše internet oglašavanje i poboljšava iskustvo onlajn kupovine i prodaje. Na sajtu bazar.rs želimo stvoriti prijateljsku zajednicu ljudi, koji mogu brzo i lako kupiti, prodati, nuditi ili jednostavno pokloniti nove ili stare stvari. Povezujemo ljudi i menjamo internet oglašavanje. Naš cilj je da bazar.rs postane najomiljeniji i najposećeniji internet oglasnik u Srbiji i regionu.