Programiranje u Pythonu

1 od
Prethodna Sledeća

Detalji oglasa

  • ID oglasa: 35812

  • Dodato: 29/10/2020

  • Redovna cena: RSD1100

  • Stanje: Novo

  • Lokacija: Hrvatska

  • Grad: Zagreb

  • Telefon: +385911722844

  • Pregledi: 78

Opis

Želite naučiti programirati u Pythonu? Probali ste sami putem dostupnih tutorijala na internetu, ali niste bili zadovoljni ishodom? Spremni ste izdvojiti podosta vremena za vježbanje i rješavanje zadataka?
Ako su svi odgovori ‘DA’, tada ste možda na pravom mjestu.
Za početak, jedna istina – programiranje nije lagano. Ono uključuje logičko razmišljanje i uključivanje mozga na 100%. Osobe koje imaju matematičko-logičku bazu imaju bolje startne pozicije od onih koji to nemaju. A oni koji to nemaju, moraju vježbom trenirati logičko razmišljanje. Ali bez brige, sve se to da naučiti. Samo trebate imati na umu da nećete naučiti programirati u mjesec dana. Jer to nije šablona kao 99% našeg školskog kurikuluma.

Par rečenica o meni: iz Hrvatske(ako je to bitno :)), 34 godine, profesor matematike i informatike, radio 10 godina na fakultetu kao asistent iz matematike, trenutno radim kao freelancer i putujem, držao sam više od 15 godina klasične instrukcije iz matematike i programiranja.

Što nudim? Odlučio sam prestati držati klasične časove iz matematike i programiranja te početi novi koncept: individualno podučavanje programiranja u Pythonu putem Skype-a u formi ‘kursa’ na sljedeći način: utvrdimo Vašu razinu predznanja te želite li osnovni ili napredni kurs. Zatim se dogovorimo oko plana i programa te koliko puta tjedno bi održali časove. Za točne dane u tjednu se dogovaramo u hodu, to treba biti fleksibilno, bez stresa. Najbitniji dio ovakvog načina podučavanja je Vaše samostalno rješavanje dobivene tjedne zadaće i komentiranje rješenja kada se čujemo. Bez toga, sve pada u vodu.

Par riječi o tehnologiji – Časove odrađujemo isključivo putem Skype-a. Ako niste nikada koristili, bez brige – vrlo je jednostavno i nauči se u par minuta. To funkcionira na sljedeći način: Vi ste doma na svojem računalu i trebate imati instaliran Skype. Ja sam također doma na svojem računalu, zatim se spojimo putem Skype-a, čujemo se i vidimo te Vi vidite moj ekran i po potrebi, ja vidim Vaš. Dakle, sve što ja radim, vi vidite u realnom vremenu. To odlično funkcionira. Ljudi su obično skeptični prema takvoj vrsti časova, pa zato dajem mogućnost da isprobamo jedan školski sat kako to funkcionira te ako Vam ne odgovara, ne trebate ništa platiti.

Cijena i način plaćanja: Školski sat je 9 eura te mi uvijek uplatite ono što smo odradili taj dan. Ništa ne plaćate unaprijed. Plaćanje putem PayPala.

Za sve dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte na WhatsApp: +385911722844
e-mail: ddese123@gmail.com

Čujemo se 🙂

Komentari