RSD1000

Sok od zelenog žita

1 od
Prethodna Sledeća

Detalji oglasa

  • ID oglasa: 52676

  • Dodato: 04/06/2021

  • Prodajna cena: RSD1000

  • Stanje: Novo

  • Lokacija: Srbija

  • Grad: Vršac

  • Telefon: 0656625389

  • Pregledi: 46

Opis

Sastav zelenog soka od žita

Zeleni sok od žita sadrži veoma bitne materije koje su jako važne za normalno funkcionisanje našeg organizma. Zbog svog sastava ovaj sok pomaže u sprečavanju i u lečenju mnogih bolesti, a ispod navodimo najbitnije sastojke:

Vitamini A, C, E i K
Minerali
Enzimi ( preko sto )
Esencijalne aminokiseline

Belančevine
Vitamini grupe B ( B1, B5, B12, B17)
Hlorofil

U zelenom soku od žita nalazi se velika količina vitamina B17 koji predstavlja antikancerogeni vitamin i koji preventivno štiti organizam od nastajanja malignih oboljenja ali isto tako pomaže pri lečenju jer uništava ćelije raka. Ovaj vitamnin pomaže još i u lečenju anemije i srpaste malokrvnosti.

Zeleni sok od žita je ogroman izvor hlorofila, koji je veoma važan za zdravu krv. Hlorofil po svojoj molekulskoj strukturi sličan je hemoglobinu koji snabdeva organizam kiseonikom. Zato hlorofil možemo nazvati tečnim kiseonikom jer pročišćava i regeneriše krv. Prema navodima Dr. Otto Heinrich Wartburga, dobitnika Nobelove nagrade iz 1931. godine, “ćelije raka ne mogu postojati u prisustvu kiseonika”.

Takođe, treba istaći i enzime koji imaju veoma važnu ulogu za očuvanje zdravlja. Određeni broj enzima dobijamo rođenjem, ali stres, ubrzan tempo života, razne bolesti, nepravilna ishrana i mnoge druge stvari utiču da se enzimi potroše. Time se narušava ravnoteža u organizmu koja dovodi do najtežih bolesti. Zeleni sok od žita u svom sastavu sadrži preko stotinu enzima, pa ga još sa razlogom nazivaju i riznicom enzima. Sok nadoknađuje potrošene enzime i uspostavlja ponovnu ravnotežu enzima u organizmu.

Od čega se pravi

Zeleni sok od žita dobija se ceđenjem mladih klica žita. List pšenice sadrži veliku količinu celuloznih vlakana, nesvarljivih za želudac pa se zbog toga list mora presovati. Sok od zelenog zita je slatkastog ukusa i zelene boje a u sebi sadrži veliki broj belančevina i predstavlja riznicu enzima, pogotovo onih koji su neophodni za naše zdravlje i zaštitu od najtežih bolesti. Kako ne bi izgubio ništa od svojih lekovitih svojstava, sok od žita prodaje se u smrznutom obliku (kockice leda).

Pakovanje je od 300 g(28 kockica)cena 1000 din
Ovo je prodicna proizvodnja za licnu upotrebu koja se prosirila
Besplatna Isporuka na teritoriji Beograda, Vrsca i okoline
Za sve informacije pitajte

Ponude

Ponude : 0  ponude na ovom oglasu

Hajde da napravimo vašu ponudu

Samo registrovani korisnici mogu postaviti ponudu *

Cena oglasa

RSD1000

classiera loader

Komentari

Ostavite komentar

Vaš email neće biti objavljen. Obavezna polja su označena *

Uspeh! Hvala za vaš komentar. Cenimo vaš odgovor.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly