65000e

Stan u centru Sente

1 od
Prethodna Sledeća

Detalji oglasa

  • ID oglasa: 44032

  • Dodato: 21/02/2021

  • Prodajna cena: 65000e

  • Stanje: Polovno

  • Lokacija: Srbija

  • Grad: Senta

  • Telefon: 0694449454

  • Pregledi: 115

Opis

Na prodaju stan površine 89 m2. Lociran u strogom centru Sente u Ađanskoj ulici br. 10. Stan se nalazi u delu Slavnića kuće, projektovane 1905. godine, pod nadzorom poznatom mađarskog arhitekte Bela Lajt (Bela Lajte).
Slavnićeva kuća je pod zaštitom Spomenika kulture Republike Srbije.
Stan u svom sastavu sadrži: Veliku sobu, manju sobu, kuhinju, kupatilo, kao i kratki hodnik. U sastavu ukupne imovine je dodatna površina zemljišta, koja se nalazi u delu zajedničkog dvorišta gde se nalazi zidana garaža. Veliki podrum, kao i veliki tavan su takođe deo navedene imovine.
Ulaz u kuću je obezbeđen masivnim hrastovim vratima, iza kojih se nalazi natkriveni hodnik koji vodi do ulaznih vrata stana sa prilaznim stepenicama napravljenim u klesanom kamenu.
Sva vrata, kao i prozori su arhitektonski prejektovani i urađeni pod nadzorom Bela Lajte.
Stan je sveže okrečen visoko kvaliltetnom Acrylic/Latex farbom, koja omogućava dugotrajnost i lako čišćenje zidova.
Kupatilo je opremljeno novim bojelerom, kao i novom tuš baterijom. Kada u kupatilu ima dodatni deo za sedenje.
Kuhinja ima sve priključke za plinski stednjak ili po potrebi vlasnika, električni priključak za instalaciju visoko amperskog stednjaka.
Grejanje stana je pomoću etažnog plinskog grejanja u upotrebi radijatora.
U velikoj sobi se nalazi funkcionalna kaljeva peć, kao altertativa grejanja pomoću čvrstog goriva. Klima uređaj je upravo servisiran.
Krov je pre pet meseci saniran. Crepovi presloženi i zamenjeni na potrebnim mestima. Nova limarija je urađena oko dimnjaka i ostalim delovima krova. Noseće grede krova su masivno urađene prilikom projekovanja te 1905. godine. Debljina svih zidova je najmanje dva puta veća u poređenju sa današnjim građenim kućama, što čini stan izuzetno toplotno izolovanim.
Napomena:
Stan je uknjižen u katastru nepokretnosti na parceli 1733/4 KO Senta, LN 11456 KO Senta. Stan se nalazi u ul. Ađanska br. 10a, objekat površine 89 m2, na kojoj je izgrađena porodična stambena zgrada kao objekat 1.
Stan poseduje pripadajući deo gradskog građevinskog na parceli 1733/1 KO Senta, LN 12099 KO Senta, zemljište pod zgradom-objektom u površini od 18 m2, zemljištem uz zgradu-objekta u površini od 05 ari i 00 m2, njiva 1. klase, površini od 03 ara i 87 m2 , ukupno 09 ari i 05 m2 i na toj parceli izgrađena pomoćna zgrada-suvi ulaz- kao objekat br. 1, koja se nalazi u ulici Ađanska.

Komentari